Гери-Никол с ново гадже на сватбата...

За първи път поп сензацията Гери-Никол се показа с гадже....

Master of Art показва 70 документални...

Четвъртото издание на фестивала за документално кино...

Яна Маринова: Мама си отиде от алкохол и хапчета

отпечатай новината

17.04.2018 14:13 | Видян 1113 пъти

Яна Маринова: Мама си отиде от алкохол и хапчета

Актрисата Яна Маринова разкри, че в живота й има тежка лична драма. Красавицата споделя, че майка си отива от мъка заради алкохол и хапчета, които смесва с години.

„Бях на шест, когато баща ми изостави майка ми. Той беше син на дипломат. Отначало всичко уж вървяло по мед и масло, докато той не ни напусна. Мама рухна.

Обичаше го прекалено силно и не можа да преживее раздялата. Още по време на развода хвана чашката. Не можеше да спи и компенсираше мъката с алкохол”, разказва Маринова.

В последствие лекарите предписали успокоителни на родителката й, която често ги смесвала с алкохол. За да я извадят от депресията се наложило да се намеси и бабата на Яна. В продължение на 30 години жената се борила, заедно с внучката си, за живота и здравето на дъщеря си. Но не успели да я спасят.

Заради рак на белите дробове майката на актрисата почива по време на снимките на филма „Фамилията”.
Заради разклатената си психика тя не може и да се грижи ефективно за нея.

„Имаше дни, в които карах само на сухар, намазан с масло, а после станах сервитьорка като ученичка, за да изкарвам някой и друг лев. Но въпреки това не обвинявам мама. Тя ме учеше, че няма „не мога”. И щом искам, всичко мога. Сега си мисля, че искаше да направи от мен това, което тя не беше”, казва Яна.    

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !