Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

На 69 г. Ричард Гиър отново ще е младоженец

отпечатай новината

17.04.2018 16:29 | Видян 3104 пъти

На 69 г. Ричард Гиър отново ще е младоженец

Някои хора не се отказват да се борят за щастието си. Това може да се каже и за холивудския актьор Ричард Гиър. В навечерието на 70-я рожден ден той отново ще встъпи в брак. Актьорът от Хубава жена ще се ожени за приятелката си Алехандра Силва на 5 май във Вашингтон.

Винаги има причина Ричард Гиър да е вечно влюбен. Актьорът е особено известен с ролята си в Хубава жена, където си партнира с Джулия Робъртс, припомня БГНЕС, цитиран от актуално.

Но, извън любовните си роли, той все още е много влюбен в любимата си Алехандра Силва, с която се запозна през 2014 г. Това бе любов от пръв поглед и само няколко месеца по-късно Дейли Мейл публикува снимки на "влюбените птички" на яхта по италианското крайбрежие.

Три години по-късно любовта е по-силна от всякога. Доказателство е това, че двойката се кани да направи сериозна стъпка. Според информация на испанския вестник ABC, 35-годишната Алехандра Силва и 69-годишната Ричард Гиър се женят.

Церемонията ще се състои на 5 май в тесен кръг в град Вашингтон. Преди предстоящото събитие, актьорът сложи пръстен на ръката на манекенката Синди Крауфорд, след което ритуалът бе повторен с Кери Лоуъл, с която имат син.

От своя страна булката също вече е била съпруга - на канадски бизнесмен, с когото има син. В момент, когато рискът от бебе съществува, Алехандра Силва и Ричард Гиър предпочитат да застанат пред кмета.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !