Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

20 души медицински персонал очакват раждането на Кейт

отпечатай новината

17.04.2018 17:00 | Видян 3510 пъти

20 души медицински персонал очакват раждането на Кейт

Какво се случва, когато в Британския Кралски двор очакват нов наследник?

Навремето традициите при появата на бебе са били изключително строги. Не е било прието, например, бащата да присъста на раждането – независимо дали съпрузите го желаят.

Също така, преди е било закон Кралицата да посети първа майката и новороденото след неговата поява – дори преди бащата да е видял детето си. Така се е случило при раждането на Принц Уилям. Когато се появява Хари обаче, неговият първи посетител е по-големият му брат Уилям.

При раждането на Принц Джордж, първото дете на Кейт и Уилям, нещата са в още по-сериозен разрив с протокола. Първи се запознават с новороденото момченце родителите на Кейт, Каръл и Майкъл Мидълтън. След това, Кейт е посетена от Принц Чарлз и съпругата му Камила.

Лейди Даяна ражда първото си дете права

Раждането на Принц Уилям е било предизвикано. Лейди Ди сама признава пред своя биограф Андрю Мортън, че накрая просто не издържала на напрежението от публичния интерес към нея. Освен това, тя избрала да роди права – заради гравитацията, тази позиция се смята за по-естествена.

Шийла Китцингер, която е активист в полза на естественото раждане, признава по-късно, че от болницата Сейнт Мери са я потърсили за консултация относно това с каква апаратура да се подготвят за изправеното раждане на Даяна. Самият Принц Чарлз е бил до съпругата си по време на цялото раждане, за да я придържа.

Не е известно дали и Хари се е появил на бял свят по същия начин, но по време на неговото раждане, въпреки контракциите, в първите шест часа Даяна чете книга. Принц Чарлз отново е бил до нея и този път.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !