Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Папи Ханс предпочитал да прави кекс с мъже

отпечатай новината

17.04.2018 17:31 | Видян 3781 пъти

Папи Ханс предпочитал да прави кекс с мъже

Отлично информирани източници на HotArena, близки до певицата Дара, разкриха каква всъщност е истината за връзка ѝ с поета Константин Трендафилов по-известен като Кекса или Папи Ханс.

Оказва се, че Дара е публичен параван и алиби за истинските любовни трепети на Коцето. Кекса всъщност си падал нежен тип - фен на лявата посока на движение.

Това се знаело прекрасно и от Дара. Двамата са много добри приятели и нищо повече. Певицата нямала нищо против да се афишира като гаджето му, за да пази мъжкото му достойнство.

„Те са като приятелки, ходят по почивки насам-натам. Дара няма сериозен приятел до себе си и този театър също я устройва. Щом Константин си хване мъжко гадже, двамата се разделят за кратко, защото поетчето не харесва дългите връзки и после отново го раздават влюбени“, споделя близка приятелка на Дара.

Преди време самият Константин обяви, че не си пада по любовните романтични жестове.

„Аз съм обратно на романтичен. Не харесвам вечери на свещи, не харесвам розички по леглото, не харесвам гледки от небостъргачи навръх Свети Валентин. Мисля, че няма никакъв чар в релсите на любовното клише“, споделя в интервю Константин Трендафилов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !