Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джулиана Гани показа нов нос в Пловдив

отпечатай новината

17.04.2018 15:44 | Видян 3887 пъти

Джулиана Гани показа нов нос в Пловдив

Седмица преди пижаменото парти на Playboy в София, изкусителни плеймейтки изненоса истински спектакъл в Пловдив.

Оригналното тематично партита Playboy reMIXed Party, което Мъжката Библия направи по повод излизането на първия тематичен брой на списанието се пренесе в града на тепетата за първи път.

Анна-Мария, Ива Няголова, Миглена Игнатова, Даная Николова, Брита Вълдобрева и Марешка Глушук блестяха на сцената на Bedroom Premium Club Plovdiv с две уникални, спиращи дъха хореографии на Калин Калинов от брейк група X NRG CREW.

С първата си поява, момичетата излезнаха на сцената облечени в сексапилни тоалети от зебло (плат за чували), дело на дизайнера Донка Благоева и провокативни визии - разчолени коси и арт грим.

Професионалните им сценични визии, с които блестяха като иsтински холивудски звезди, са дело на топ-гримьорът Цецо Андреев, стилистите от Bedroom Beauty и Selective Professional. На второто си излизане плеймейтките бяха облечени с модерни рокли на българската Коко Шанел - Миглена Каканашева MEGZ и хитовите бижутата на Aviel Hand Made.

И ако плеймейтките бяха кулминацията на купона, изненадите за гостите на партито започнаха още от входа. Сред гостите на Playboy remixed Party в Bedroom Premium Club Plovdiv бяха звездите на Пловдивския театър Тодор Дърлянов, Патриция Пундева, местни общински съветници, както и много други представители на артистичните среди.

Сред VIP-овете беше и сексапилната Джулиана Гани. Звездата живее в града на тепетата и разбира се появи на партито, организирано от приятелите и Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов, чиято продуцентска компания DSG организира популярните конкурси Playmate Of The Year през последните две години и специализираните тематични партита.

Известната от реалити формата Big Brother, „малката Джулка“, която винаги е придружавана от съпруга си, се появи сама на партито. Това е и първото и публично появане след поредната и пластична операция. Този петък, 20 април, в Bedroom Premium Club Sofia ще се проведе второто тематично пижамено парти на Playboy – BedTime Stories, в което всички ще са по пижами...

Следвай новите около Playboy, Bulgaria в официалния им профил във Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !