Донков се хвърли от самолет

Популярният актьор Деян Донков бори страховете си, като...

Меган Маркъл окончателно скъса с...

Бременността придава на Меган Маркъл допълнителна...

Литературен клуб Чети с нас представя: Предприемачът

отпечатай новината

17.04.2018 18:01 | Видян 1155 пъти

Литературен клуб Чети с нас представя: Предприемачът

Пламен П. Попов и литературен клуб Чети с нас посрещат дамите, които искат да открият баланса между кариера и личен живот на предпремиерно представяне на първия наръчник по личностно развитие и предприемачество. 20-и април, петък, от 16.00 до 18.00 часа, зала Витоша, Хотел Маринела.

Предприемачът е истински учебник, в който авторът разкрива философията на успеха и дава практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух.

Гостите на представянето ще разговорят с Пламен П. Попов и ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема Магията на баланса, воден от вдъхновяващия гост-лектор Ася Иванова.

Пламен и Ася ще споделят тайната на баланса между кариера и личен живот. Те ще ти помогнат да си отговориш на редица въпроси, като: колко често изпитваш вина, че не си достатъчно добра съпруга, майка, дъщеря? Мечтаеш ли за хармонична връзка? Липсва ли ти качествената комуникация с партньора? Копнееш ли за признание и успех в работата? Бъди творец на своя живот! Стани предприемач и си подари два часа лично за теб, в които да усвоиш магията на хармонията, щастието и баланса в живота!

Пламен П. Попов е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика, чрез действия и примери от професионалния си живот. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години.

Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на Универститет за личностно развитие и предприемачество – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България.

През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания Аз събуждам България /www.sabudi.bg/, в която си пратнира с редица министерства.

Попов специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. А предприемач, според Пламен, е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.

Ася Иванова е новият член от екипа на Пламен П. Попов и част от националната информационно-образователна кампания Аз събуждам България. Препятствията, пред които я изправя живота, я водят до решението да споделя опита си и да вдъхновява последователите си, реализирайки тренинги по личностно развитие за жени.

Атанаска – Ася Иванова разкрива магията на баланса и отговаря на въпросите как животът с лекота е постижим, а привличането на чудеса, присъствието на любов, откриването на мечтаната работа и хармонична връзка и сбъдването на мечтите са възможни.

В лекциите си Ася провокира и дава ценни напътствия за постигането на осъзнат и щастлив живот. Заемайки високи мениджърски позиции в Казино технологии, Атама, Technogym, тя има възможността да реализира изключителни успехи. Това й позволява да работи с международни корпорации, като Мтел, ПИБ, ДСК, Уникредит Булбанк, Нестле, ПФК Левски, ПФК Лудогорец, Ръководство Въздушно движение, София, Техномаркет.

Едновременно с това пътува по света, събира знания в елитни колежи и водещи университети. Днес, далеч от корпоративния свят, Ася е категорична, че щастието е въпрос на избор, а нейното призвание е да бъде обичана и обичаща съпруга, майка на две деца, лектор, писател, откривател на възможности и решения.

Какво е ако си с вроден порок на сърцето, как да живееш, ако семейството се разпада, как да продължиш напред, ако те уволнят, как да балансираш между личен живот и кариера, на тези въпроси Ася отговаря в срещите със своите курсисти, споделяйки личния си опит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !