КЗК разреши сделката на братя...

Комисията за защита на конкуренцията разреши сделката за...

Единственият проблем с първия...

Унгарският модел Барбара Палвин е най-новото попълнение...

Защо лъжат в съда под клетва за ФБ на ББорисов

отпечатай новината

18.04.2018 11:50 | Видян 1183 пъти

Защо лъжат в съда под клетва за ФБ на ББорисов

Покрай шума около ареста на кмета на Младост и скубането в СДС, а може би заради това са били инсценирани, никоя телевизия не обърна внимание как „вещото лице” по делото за клевета на Елена Йончева срещу премиера Борисов – неизвестната Даниела Събева НАЙ-НАГЛО Е ИЗЛЪГАЛА, ЧЕ НЯМАЛО КАК ДА СЕ КАЖЕ С КАТЕГОРИЧНОСТ КОЙ Е ОФИЦИАЛНИЯТ ПРОФИЛ НА ПРЕМИЕРА И КОЙ СТОИ ЗАД НЕГО.

Дори няма да се спираме на темата какво значи „вещо лице” в материята Фейсбук. Но едно такова лице – вещо – със сигурност прави разлика между профил, който „стриймва” – предава на живо от закритите врати на двореца в Риад или на Европейския съвет, пуска официалните поздравления на премиера по празници и за политики от една страна и фейковете – от друга.

Апропо, на снимките, разпространени от МС точно от Риад лесно се вижда и как медийният съветник в правителството държи стик, на който е телефонът й, за да предава въпросната церемония на живо във ФБ от страницата на Борисов пряко от саудитския двор, покрита с черна кърпа, като да сме под робство.
 
Да се говори, че не се знае кой е официалният профил и кой стои зад него е ЛЪЖА ПОД КЛЕТВА. Тя е срам за българския съд, който е принуден да работи с такъв „материал” и да чува подобни нагли и безотговорни твърдения.

Говори красноречиво и за защитата на министър-председателя, който за пореден път се доверява на доказали с делото му срещу Сидеров странен маниер на работа хора.

Докъде се докарахме?! Докъде стигнахме?! Има ли дъно?!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !