От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Лора Караджова се събра с бащата на детето си

отпечатай новината

18.04.2018 16:53 | Видян 3100 пъти

Лора Караджова се събра с бащата на детето си

Поп певицата Лора Караджова лъже, че с бащата на детето й сноубордиста Валентин Славов са разделени.

Близки до щерката на Данчо Караджов се кълнат, че двамата отново са се събрали, но умишлено крият от медиите за отношенията си.

Лора смятала, че именно медийното внимание към тях е станало причина за раздялата им миналата година. Затова двамата се разбрали да пазят в тайна сдобряването си и единствено най-близките им да са наясно, съобщава "Галерия"

Изпълнителката обаче сама изпитва затруднения да скрие истината и се оплита в лъжите си. В интервю за тв предаване Лора призна, че с Вальо все още се обичат много силно, но не можа да отговори на въпроса защо тогава са разделени. „Аз не искам да е така. Родителите трябва заедно да възпитават детето си. Ние просто много се карахме и си крещяхме… Алиса (дъщеря им – б.а.) в момента е с Валентин, той я гледа. Сега живеем при него в Банско, а лятото се местим тримата на морето“, оплете се Караджова.

Само преди два месеца Караджова заяви в „Черешката на тортата“, че живее в апартамента сама с дъщеря си и Савов се е изнесъл отдавна. „Галерия“ обаче попадна и на снимки, които показват точно обратното. Валентин постоянно поства фотоси в личния си профил в Instagram от дома им в Банско, на които е заедно с Лора и Алиса. На снимките тримата изглеждат щастливи и по нищо не изглежда да са разделени.

И докато според близки до Караджова певицата крие истината, за да избяга от медийното внимание, нейни колежки са точно на обратното мнение. Те смятат, че цялата история е добре скалъпен пиар. „Откакто стана ясно, че не живее с Вальо, масово започнаха да я канят в тв предавания, да дава интервюта, записа ново видео… Благодарение на тази раздяла, тя излезе от нафталина, така че да се прави на самотна майка работи перфектно за нея и кариерата й“, злорадстват от музикалния бранш.

Припомняме, че Лора Караджова имаше дългогодишна връзка с тв водещия Деян Славчев-Део, с когото бяха една от най-популярните звездни двойки. Малко след като се разделиха, Караджова се събра със сноубордиста Славов и забременя. Дъщеря им Алиса се роди през 2014, а 3 години по-късно Лора разкри, че с Валентин вече не са заедно.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !