Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джоли кара самолет

отпечатай новината

18.04.2018 16:22 | Видян 2040 пъти

Джоли кара самолет

Освен кръстоносец за бежанците, отдадена майка на 6 деца и активистка за правата на жените, Джоли е и опитен пилот. Тя напомни за умениятаа си в Зелената планета на Кралицата нпо ITV, която  се излъчи снощи.

Джоли не само знае как да маневрира в самолета, по време на залеза в пустинята на Намибия, но също така може безпроблемно да кацне.

"Красиво е ... Мисля, че това е най-красивото място в света", каза Джоли на своя пилот, докато се издигаше. Въпреки спиращите дъха гледки Джоли Джоли не пропусна да отбележи колко бързо се разраства пустинята вследствие на изменението на климата.

В документалния филм Джоли разказа подробно измененията в околната среда, дори разкривайки как усилията на кралица Елизабет II за опазване на природата са вдъхновили нея и деца й.

"За да дойдем тук и да кажем на децата: "Ето защо е важно да засадим едно дърво ", това е най-голямото послание, което мога да преподам на децата си, и това, което те със сигурност са научили от Нейно величество и нейното послание", сподели Джоли.

 Джоли всъщност е сертифицирана да лети от 2004 г. насам, макар да е имала кратка пауза, докато чака документацията да бъде подновена през 2013 г.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !