Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктория Бекъм не изневери на диетата дори на рождения си ден

отпечатай новината

19.04.2018 10:37 | Видян 2084 пъти

Виктория Бекъм не изневери на диетата дори на рождения си ден

Знаем, че Виктория Бекъм е привърженик на здравословния начин на живот, но все си мислехме, че прегрешава поне на рождения си ден. Уви! Модната икона показа, че не си позволява своеволия дори на празниците.

Дизайнерката посрещна 44-ия си рожден ден вчера с нестандартна торта – малка диня, покрита с ягоди, боровинки и една свещ. Тя публикува и видео в Instagram на своя здравословен десерт, а надписът под него гласеше: “Любов от щастливата мама. Обичам ви толкова много. Целувки @davidbeckham.”

Това бе една от малкото публикации, които щастливата госпожа Бекъм сподели на рождения си ден, който по всичко личи, че е бил изключително специален. Виктория сподели снимка с четирите си деца – Крус, 13, Ромео, 15, Харпър, 6 и Бруклин, 19. “Рожден ден с моите бебета,” написа под кадъра дизайнерката.

Виктория не пропусна да благодари и на своя съпруг – Дейвид Бекъм, с общ кадър. “Обичам те толкова, толкова много @davidbeckham. Благодаря ти за това, че направи рождения ми ден толкова специален. Перфектният ден! Всичките шест сме заедно. Целувки”, пише тя.

Оказва се, че Дейвид е изненадал половинката си и е събрал цялото семейство да празнува в Калифорния. Откакто Бруклин замина да учи в Ню Йорк, а Дейвид постоянно обикаля света по работа, семейството все по-рядко се събирa. Но това се случи за този специален за Виктория ден, в който тя бе не само със семейството си, но и с най-добрата си приятелка Ева Лонгория.

източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !