Башар с тайна любовница

Башар Рахал е неразделен с новата си тръпка Райна...

Асиметрични дънки станаха хит

Асиметрични дънки светкавично се превърнаха в нов моден...

22 авторски песни на Втория BG MUSIC FESTIVAL

отпечатай новината

19.04.2018 15:37 | Видян 672 пъти

22 авторски песни на Втория BG MUSIC FESTIVAL

Общо 22 песни от кандидатствалите 132 са селектирани от компетентно жури на BG MUSIC CHANNEL за участие във Втория BG MUSIC FESTIVAL - национален музикален форум с конкурсен характер за модерна авторска музика, който ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на гр. Сандански.

За тазгодишното издание регламентът на Фестивала бе променен, като се въвдоха четири отделни категории: поп, рок, хип-хоп/R&B и електронна музика. Това бе решено, след като бяха взети предвид мненията на експерти, членове на журито и участници в музикалното събитие.

След популяризирането миналото лято на първия BG MUSIC FESTIVAL, който е призван да даде зелена светлина за българската музика, във второто му издание песни ще представят и водещи звезди от родната музикална сцена.

Освен първите награди от авторитетно фестивално жури във всяка категория, са предвидени и следните специални призове: ü Награда на публиката в Летен театър - гр. Сандански; Награда на телевизионните зрители; Награда на Журналистическото жури; Награда на участниците във Фестивала - нова награда (всеки участник гласува за един от останалите, като няма право да гласува за себе си); Награда на Кмета и Община Сандански. Организатори на BG MUSIC FESTIVAL са: Music Media Cluster, BG MUSIC CHANNEL и община Сандански.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !