Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гаджето на гимнастичката Цвети Найденова шокира с нецензурни видеа

отпечатай новината

23.04.2018 12:01 | Видян 6434 пъти

Гаджето на гимнастичката Цвети Найденова шокира с нецензурни видеа

Приятелят на олимпийската медалистка от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Найденова - Марсел Величков шокира с нецензурни видеа. 

Marso, както е псевдонимът на рапъра е най-скандалният изпълнител в момента и видеата му предизвикаха редица коментари на отдавна свикналата на скандални клипове публика.

Найденова и Марсел имат връзка от доста време и в медийното пространство не един и два пъти се е говорило за неодобрението от страна на Илияна Раева, която смятала, че лошото момче разваля имиджа на "златното момиче". Найденова, обаче харесвала такива мъже и дори думите на Илияна не я спрели.

Марсел е рапър от години, но последните му клипове Знаеш името ми и Искаш предизвикаха огромен интерес, пише Хотарена. Рапърът до такава степен опипва и танцува с момиче, че секссцените заснети по-късно според много зрители въобще не са актьорска игра. 

Величков не се притеснявал от нищо и запознати твърдят, че не би се свенил да заснеме клип по време на секс. Именно този факт шокира зрителите.

Другият клип на Марсо - Искаш е в дует със скандална рапърка с провокативният псевдоним - Котенцето. Рапърката танцува опасно близко с Марсел в клипа и дори ближе мляко от купичка досущ като котка.

Интересен факт е, че преди месеци в медиите изтече информация за дует между Марсо и златната Цвети, като дори се смята, че тя е трябвало да участва в скандалната песен Искаш, но Илияна спряла Найденова от скандалната изява. Раева смятала, че подобна изява не отива на имиджа на успешната спортистка.

А дали наистина думите на Илияна са причината или личните проблеми между влюбените, които напоследък все по-често се твърди, че са пред раздяла, скоро ще разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !