Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Принц Уилям и Кейт показаха бебето

отпечатай новината

24.04.2018 10:47 | Видян 11216 пъти

Принц Уилям и Кейт показаха бебето

Няколко часа след като роди, Кейт Мидълтън се появи пред болницата Сейнт Мери със своето момченце.

Херцогинята заедно с Принц Уилям излязоха, за да поздравят събралите се отвън почитатели, малко преди 8 часа българско време.

Облечена в червена рокля до коляното с бяла дантелена яка, Кейт изглеждаше изискана и щастлива, макар и видимо уморена. Тя беше прегърнала бебето си, повито в бяла пеленка и с бяла плетена шапчица.

Роклята на херцогинята е на Jenny Packham, също както и при предишните две изписвания.

След по-малко от минута, семейството се прибра отново в болницата, за да прехвърлят момченцето в столчето му за кола. След това, те отново излязоха навън и бързо се качиха в автомобила, който ще ги откара у дома.

Третият наследник на Кейт Мидълтън и принц Уилям се появи точно в 11,01 ч. местно време.

Принц Уилям е присъставал лично на раждането бебето в болницата “Сейнт Мери”, в която са родени и малките Джордж (4) и Шарлът (2).

Официално бе обявено, че бебето е момче, тежи 3,827 г и двамата с майката са в добро здраве. “Кралицата, Единбургският херцог, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принц Хари и членове на двете семейства бяха информирани и са много радостни от тази вест”, се казва в официалното съобщение на двореца.

Следобед принц Уилям напусна болничното заведение, сияещ от щастие.

Той обясни пред репортерите, че ще се върне “след минута” и заедно с малките Джордж и Шарлът, за да приберат мама Кейт и малкото им братче. Двете деца очаквано се появиха облечени в сини тоалети, в чест на новия принц.

И трите бременности на Кейт започнаха с тежко гадене в първите седмици, което я принуди да съобщи новината за бъдещ наследник по-рано от желаното. Раждането обаче и този път е минало добре и Кейт бе изписана от болницата в същия ден.

Принцът е петият поред за наследяване на престола след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и по-големите си брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлът.

Повече снимки можете да видите в нашата Галерия !


Източник: missbloom 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !