Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Чарлийз Терон качи 20 кг заради филм

отпечатай новината

25.04.2018 12:02 | Видян 4926 пъти

Чарлийз Терон качи 20 кг заради филм

Има актриси, които заслужават не просто Оскар за превъплъщението си на екрана, а нещо много повече. Такава е Чарлийз Терон (42), която жертва тялото си не само веднъж, а цели два пъти за роля!

През 2003 г. звездата качи 19 кг заради участието си в лентата Чудовище, а сега повтори този подвиг, добавяйки 22 кг към крехката си фигура заради последния ѝ филм – Тъли.

В него Терон влиза в образа на Марло – майка на три деца, която се сприятелява с младата си бавачка.

„Исках да изпитам това, което е изпитвала тази жена, за да се доближа до начина ѝ на мислене. Знаете ли, за мен беше огромна изненада. Сблъсках се с депресията много силно. За пръв път в живота си се тъпчех толкова с обработена, калорична храна и поглъщах много захар. Не беше никак забавно да си в моята компания в този период“, сподели пред Entertainment Tonight актрисата.

Хубавицата сподели, че се е хранила по часовник, за да може да задържи това тегло.

„Изведнъж яденето се превърна в работа за мен. Спомням си, че си навивах алармата, за да се будя в 2 през нощта и да ям студени макарони със сирене. Буквално ги натъпквах в устата си. Беше ми трудно да задържа това тегло“, обясни блондинката.

Актрисата разкри още, че нарастващото ѝ тегло шокирало двете ѝ деца – Джаксън (6) и Аугуст (2) – и те дори си мислели, че е бременна. Когато снимките приключили на Чарлийз ѝ отнело година и половина, за да свали излишните над 20 кг.

„Бях притеснена, че ми отнема толкова много време. Когато снимах Чудовище ми трябваха 5 дни ограничения и всичко беше наред. Нали знаете... тялото ти на 27 години е по-различно от това на 43 и моят лекар ме предупреди да внимавам. Постоянно ми повтаряше да се успокоя и да не бързам в отслабването, защото вече съм на 42“, добави още Терон.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !