Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марина от Фермата се омъжи за италианец с българска носия

отпечатай новината

25.04.2018 13:48 | Видян 1624 пъти

Марина от Фермата се омъжи за италианец с българска носия

От 20 април чеченката Марина е младоженка, след като на тази дата каза "Да" на италианеца Франко. Двамата се запознали в интернет и комуникирали на италиански, който участничката в последния сезон на Фермата знае много добре.

Двамата се сгодили на фаталния 13 април, а седмица по-късно вдигнали сватба в Тетевен, облечени в български национални носии.

Чеченката носеше и скромен букет от маргаритки, показа репортаж от венчавката, излъчен в Преди обед. Кумове на младоженците бяха футболистът Алек Манолов и мама Галя, от предишния сезон на риалити предаването.

Двете с чеченката са големи приятелки, а Галя организира цялото тържество, понеже работи в общината. Марина решила да се ожени на 20 април, защото това е рожденият ден на по-големия син на чеченката.

Франко се представя като строителен преприемач с интереси в туризма. И за него, и за Маерина това е втори брак, пише Хотнюз. Италианецът се оженил за първи път, когата бил на 19 години, а булката му само на 13 години. След 25 години брак двамата се разделили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !