Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Шаная Туейн призна, че е жертва на домашно насилие

отпечатай новината

25.04.2018 13:33 | Видян 1693 пъти

Шаная Туейн призна, че е жертва на домашно насилие

Шаная Туейн се върна в детските си години, за да разкаже за премеждията си като жертва на домашно насилие. Певицата разкри пред The Guardian, че доведеният ѝ баща Джери Туейн системно тормозел, както нея, така и майка ѝ.

„Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да разбера, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме страх той да не я убие. Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, защото много се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че трябва да проверя дали и двамата дишат“, връща лентата назад тя, като добавя, че на 11-годишна възраст мъжът едва не я удавил в тоалетната след побой.

Самата Туейн никога не е познавала биологичния си баща, а по думите ѝ, майка ѝ е страдала от депресия, пише Монитор. “Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна зависимост и депресия“, признава любимката на публиката от 90-те.

Към момента изпълнителката на From This Moment On е ангажирана с организацията на първото си турне от 2002 г. насам. Припомняме, че Туейн слезе от сцената в рамките на 15 години, след като загуби гласа си заради лаймската болест.

След успешна хирургическа интервенция, тя отново се завръща на музикалния хоризонт, като обиколката ѝ ще стартира още следващата седмица, на 3 май в Такоума (Вашингтон) и ще продължи 22 декември.

Снимка: Giampaolo Sgura

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !