Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бившият мъж на Гала пак е милионер след 2 фалита

отпечатай новината

26.04.2018 14:05 | Видян 12384 пъти

Бившият мъж на Гала пак е милионер след 2 фалита

Бизнесменът Константин Будев, когото тв водещата Гала заряза позорно след фалита му, точно когато е на дъното, днес отново е милионер.

12 години след като се оказа напълно разорен и бе напуснат от съпругата си и оставен да се оправя сам без 5 стотинки в джоба, той възкръсна като феникс. В момента Будев си е стъпил на краката и пак тъне в охолство, писа „Уикенд“.

В момента бившият съпруг на Гала живеел под един покрив с третата си жена в луксозно имение с гледка към планината Витоша. Къщата е над 1000 квадрата, разполага с открит плувен басейн с олимпийски размери, кът за барбекю, просторна градина и фитнес зала на открито.

В същото време тя била принудена да изплаща огромен жилищен кредит, защото настоящият ѝ мъж Стефан не вадел кой знае какви пари от бизнеса си за производство на мед и участието си като ководещ в нейното предаване.

В момента, в който клетият бизнесмен фалира, стана безинтересен за водещата и тя дори го обвини в  психически тормоз. „Той успяваше да ми вмени чувство за вина, прекрасно го правеше и доскоро. Натякваше ми че му причинявам това, че ще нараня много хора, че детето не може да понесе раздялата ни”, жалвала се е водещата. Малко преди да се раздели с него заради сериозните финансови затруднения, в които изцеденият бизнесмен изпаднал, на Гала й се наложило да продаде луксозната си къща в полите на Витоша и двамата да се настанят в далеч по-скромен апартамент.

В един момент тв водещата изкара на бял свят кирливите ризи на партньора си. Според откровенията на Гала, й писнало да е глава на семейството. Косьо я дразнел с всичко, но най-вече с разхвърляността си – след баня, например, той никога не си прибирал хавлията си. „Няма и никакво отношение към точността. Закъснява за срещи с 1 час и като дойде, се държи така, сякаш нищо не се е случило. А аз цепя секундата. Беше ми много трудно по време на брака ни – аз бях главата на семейството”, изповядала се е водещата.

В момента бизнесменът работел по най-големия руски туристически инвестиционен проект у нас – Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия”. Той управлява милиони евро на руснаци, а сред партньорките му в бизнеса е легендарната шефка на Комсомола Станка Шопова.

Въпреки бизнес нюха си, той два пъти фалирал, а при всеки финансов колапс губел десетки приятели. Първата криза в бизнеса Косьо преживял през 1994-5 г. Банките започнали да фалират и повлекли и него. Заминали над 700 000 долара, които имал на влог в една от големите банки. И другата му сметка с $ 82 000 била стопена, а за капак партньори от чужбина усетили какво става в България и не му доставили предварително платена стока за близо половин милион. Така за няколко дни мъжа на Гала бил напълно разорен.

След това Будев започнал да работи с откривателя на нанодиамантите, които лекуват рак, проф. Ставри Ставрев. Малшанс обаче провалил произвоството на лекарство против рак у нас. Будев и проф. Ставрев имали одобрението на премиера Бойко Борисов за производството му. Определили си и среща със здравния и финансовия министър, за да договорят подробностите. За лош късмет обаче след месец в здравото министерство имало рокада и министърът бил заменен с друг. По същото време фармацевтични компании подели яростна кампания срещу проф. Ставрев и всичко пропаднало. Били обвинени едва ли не за мошеници, което много огорчило и учения, и бизнесмена.

Покрай телевизионните изяви на Гала Будев се опитал да пробие и в телевизията. Заради бившото момиче на късмета в „Шоу Невада” Косьо направил предаванията „Топ модел Зодиак” и „Телевизионно казино”. Промяна в ръководството на БНТ прецакала и тези проекти на Будев. Тогавашният шеф Хачо Бояджиев бил заменен с нов директор, който моментално свалил предаванията на Косьо от ефир и пуснал рубрики на свои хора.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !