Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Глория Петкова върви с две сватбени рокли към олтара

отпечатай новината

26.04.2018 16:39 | Видян 2175 пъти

Глория Петкова върви с две сватбени рокли към олтара

Изборът на перфектната булчинска рокля е почти толкова труден, колкото и да откриеш добър младоженец, затова Глория Петкова се е оборудвала с два тоалета за предстоящата си сватба. Красавицата, която редовият зрител помни с огнения й темперамент от участието й във „Вип Брадър“ през 2016 г, ще каже заветното „да“ на своя любим Димитър в Евксиноград.

Бъдещите младоженци избраха да се венчаят в България, за да може на церемонията да присъства бабата на Глория, която е много възрастна. Годежният си пръстен манекенката, преквалифицирала се в актриса, получи като подарък за рождения си ден през октомври. Преди съдбоносния въпрос Димитър я изненадал със самолетна разходка над Седемте рилски езера, а след това и с романтична вечеря в хотел.

Стаята била обсипана с рози, а той спазил традицията да падне на едно коляно. Двамата се запознали чрез общи познати и той я харесвал отдавна, но тя разбрала това една вечер след като останали насаме след шумен купон. Това е третият път, в който Глория приема годежен пръстен, като последната й романтична забежка беше с италиански фотограф.

Петкова, която се подвизава още като диджей, дизайнер и художник, издаде преди дни, че евбременна с първото си дете.

Щастливата новина тя съобщи в профила си в Инстаграм със снимка, на която е разголила наедрялото си коремче. „Имам новина за вас“, гласят думите й към кадъра. Чаровната брюнетка сподели, че когато за първи път си направила тест за бременност, той бил с три черти. Тя обаче имала втори, който я зарадвал с обичайните две.

„Веднага отидох в кухнята, сложих панделка на теста и викнах бъдещия баща, за да му го покажа”, намигна пред Нова тв тя. Оттогава Глория отново си похапва месо, като често се глези и със снаксове и чипс, които преди не е консумирала. Тя е бременна в петия месец, но още се чувства много отпаднала. Петкова не е купувала нищо за бъдещия си наследник, тъй като е суеверна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !