Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венета си поръча гадже за рождения ден

отпечатай новината

26.04.2018 17:10 | Видян 1839 пъти

Венета си поръча гадже за рождения ден

Водещата на „Папараци” се раздели със съпруга си Тишо в началото на годината и от тогава твърдо стои зад обет за въздържание. Венета настоява, че няма нов мъж в живота си и не й остава никакво време за флиртове и срещи. Още по-лошото е, че покрай нея са тръгнали слухове, че спи с коафьора си, писа „Уикенд“.

Мълвата за новата любов на водещата обаче е силно преувеличена, тъй като и без това той е гей.

„Аз съм му като майка, аз съм втората му майка. Много го обичам, но с него сме само приятели”, споделя водещата и едва ли някой би се усъмнил в това, като я погледне до Ивайло. Фризьорът също доста се забавлявал от слуховете по техен адрес, но също така им се радвал, защото те вдигало популярността му сред клиентките. От това страдал само личния му живот.

„Хайде да разкрием, че с Венета не сме гаджета, та да дойдат при нас кандидати”, пошегува се на свой ред Ивайло.

Райкова обаче съвсем сериозно заяви, че много иска да намери любов и това си пожелава от цяло сърце за рождения ден. Вече й било омръзнало да е сама, нищо, че до скоро говореше точно обратното. Липсвал й редовният полов живот, макар че къде на шега, къде сериозно тя е споделяла, че с мъжа й Тишо далеч не консумирали често страстта си.

На това обаче едва ли може да се вярва съвсем, защото Райкова не е от жените, които могат да устояват на удоволствията на живота.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !