Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бой бандата Cool Kid$ излиза на музикалната сцена

отпечатай новината

26.04.2018 18:10 | Видян 1125 пъти

Бой бандата Cool Kid$ излиза на музикалната сцена

Момчетата от Cool Kid$ правят заявка пред българската публика с песента и видеото към нея „Давай“. Микс от електронно и ар-енд-би звучене, парчето е спайси с нежен, но провокативен текст. Въпреки, че музикантите от Cool Kid$ са нови лица за широката публика, те вече са познати в бранша като автори на хитови български парчета на нашумели изпълнители, сред които Михаела Маринова и Невена Пейкова.Те шеговито се наричат “бой банда от нов вид” заради нестандартния си състав.

Cool Kid$ са: музикалният продуцент и елeктронен музикант Борислав Тонев, който учи музикално продуцентство в Лос Анжелис. Там работи с различни хип-хоп артисти от местната сцена и в музикално студио в Холивуд, но решава да се върне в България, за да продължи с кариерата си. Панчо Карамански (DJ Панчо), който губи зрението си като малък и се изправя пред много трудности, но като тинейджър решава твърдо да пребори съдбата си и да покаже на хората, че човек като него може да се реализира успешно.

Мечтата му е това да се случи и на музикалната сцена и то наистина се случва. Панчо развива умения на DJ и електронен музикант, а по-късно постига успех и с историята си вдъхновява голям брой хора. Той създава програма за обучение за незрящи, които искат да се научат да записват, миксират и мастерират музика. DJ Панчо e сред избраните в класацията „40 до 40“(2017) на Дарик радио.

Вокалът Преслав Бориславов – Пресли, който от малък - пее, танцува, свири на пиано и цигулка, изучава моден дизайн в Англия и към момента живее и работи там във финансовия сектор като пише песни и за други артисти. “Давай” е по текст на Преслав Бориславов – Пресли, а музиката и аранжимента са на Борислав Тонев, Панчо Карамански и Пресли.

Видеoклипът към парчето „Давай “залага на добре разказана история с неочаквани обрати. Провокация към зрителите са кадрите от живота на едно “лошо момиче”, в чиято роля влиза популярната млада актриса и модел Лина Роскин. Сюжетът проследява греховния й живот, подла изневяра и неочаквана развръзка. Режисьор на видеото е Николай Георгиев-Котич (N.K. Films).

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !