Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кание Уест притесни феновете си

отпечатай новината

28.04.2018 09:23 | Видян 9632 пъти

Кание Уест притесни феновете си

Кание Уест сподели снимки от новата къща, в която с Ким Кардашиян и децата им се нанесоха преди месеци.

Оказа се, че той е направил гаф, тъй като с Ким са имали уговорка да не показват новия си дом.

Двойката купи имението за 60 милиона долара миналия декември. Под един от кадрите музикантът сравни интериора с филма за ужасите от 2017 г. – Get Out. Именно това притесни и феновете им. Някои дори описаха дома им като психиатрична клиника.

“Хм, бейби. Имахме правило да не показваме дома си в социалните мрежи! Така чееее… можем ли сега да позволим на KUWTK да заснеме дома ни?”, написа Ким под публикацията на мъжа си. По-късно тя се оправда, че това е било шега и всъщност не съжалявала за решението на съпруга си.

Домът на семейство Кардашиян-Уест е проектиран от двойката в сътрудничество с белгийския архитект Аксел Вервурт. Впечатление правят липсата на цветове и минималното обзавеждане, а архитектурата наподобява църковна.

Имотът разполага с 3,5 акра дворно място, два плувни басейна, два минерални извора и собствено лозе.

Кардашиян преди време сподели, че е доста трудно да опази къщата чиста и бяла, при наличието на три деца. “Боже мой. Тичам из къщата с хавлии. Просто трябва да си поемете дълбоко въздух и да махнете с ръка.”

Снимките на къщата са първото нещо, което рапърът споделя в последните месеци. Последваха и няколко негативни коментара относно правителството и президента Доналд Тръмп. Приближени до семейството споделиха, че Кание отново е получил нервна криза. Той е уволнил целия си екип, мениджъра и адвоката си. Влязъл е дори в пререкания с тъща си Крис Дженър. И е отпразнувал успеха на новата си колекция с облекла “Джеси” единствено в компанията на дъщеря си Норт.

Източник: missbloom





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !