Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Актьорът Китодар Тодоров с роля в Скъпи наследници

отпечатай новината

27.04.2018 16:08 | Видян 2146 пъти

Актьорът Китодар Тодоров с роля в Скъпи наследници

Любимият актьор  Китодар Тодоров гостува в Тази сутрин по повод предстоящото си участие в хитовата драмеди поредица Скъпи наследници. Зрителите на bTV ще го видят в амплоато на полицая Чавдар Колев, който е изключително педантичен както към личния си живот, така и към професионалните си задължения.

Той ще размъти водата в „криминалния живот“ на село Бели Вит от следващата сряда, 2 май. Справедлив, честен и с няколко хода напред, той ще накара Дочеви и сдружението за развите на селото да го подценяват. А какви тайни ще разкрие – зрителите ще видят в Скъпи наследници още следващата седмица.

Днес е и премиерата на първото видео от 4 сезон на  сатиричната поредица Петък точно в 5 с Китодар Тодоров, което ще разгледа въпроса колко лесно се харчат чужди пари. По традиция епизодът ще е изпълнен с хаплив хумор върху общовалидни въпроси от ежедневието. Проектът ще е достъпен точно в 17:00 часа в YouTube.
 
Зрителите ще видят Китодар Тодоров и в ролята на мениджър на групата Революция Z в пълнометражния филм Революция Х, който тръгва на голям екран на 11 май. Като продължение на култовия сериал на bTV Революция Z, филмът обещава да даде един много приятен старт на лятната ваканция.

Кинофеновете ще видят в ролите Гери-Никол, Димитър Бербатов, Башар Рахал, Александър Сано, Бойко Кръстанов, Георги Кадурин, Мона Гочев, Иван Иванов, Иван Тишев, Диляна Попова, Стефка Янорова, Силвия Петкова, Даниел Ангелов, Люси Иларионов, Китодар Тодоров и др. Лентата се разпространява от bTV Studios.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !