Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Брад Пит прави филм за скандала Уайнстийн

отпечатай новината

27.04.2018 17:39 | Видян 11372 пъти

Брад Пит прави филм за скандала Уайнстийн

Две големи холивудски продуцентски компании придобиха правата за заснемането на филм за сексскандала на десетилетието с продуцента Харви Уайнстийн, пише Монитор. Цялата история беше разкрита от вестник Ню Йорк Таймс и спечели на авторите си Джоди Кантор и Меган Тухей, както и на редакторката им Ребека Корбет, награда Пулицър.

Лентата ще проследява цялото разследване на журналистите, което обхваща десетилетия сериозни сексуални обвинения срещу един от най-силните продуценти в Америка.

Правата вече са ръцете на Брад Пит и компанията му Plan B, продуцирала филма, носител на Оскар 12 години в робство. Другият голям продуцент е Меган Елисън и нейната Annapurna Pictures.

По ирония на съдбата Харви Уайнстийн е казал още в първото си обръщение към Ню Йорк Таймс: „Историята звучи добре, искам да купя филмовите права“. Много скоро след тези реплики обаче е изгонен от собствената си компания, която дори носи името му, а фирмата в момента е обявена в банкрут.

Уайнстийн е обвинен от повече от 80 жени, и срещу него се води разследване на най-малко четири места, между които Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !