Лудост ли беше стилът на Приянка...

Две грандиозни сватби не стигат за Приянка Чопра....

Страсти и вълнения съпътстваха...

Радостни възгласи, сълзи, истерични сцени, бурни...

Рускиня печели Гласът на България

отпечатай новината

30.04.2018 09:02 | Видян 555 пъти

Рускиня печели Гласът на България

Още на кастингите на тъмно Поли Генова обяви, че рускинята Анастасия Белявская има всички шансове да стане тазгодишният победител в „Гласът на България“.

Блондинката взриви сцената със собствена интерпретация на парче на Queen, за което треньорката й призна, че я е разплакала няколко пъти.

Вокалният двубой за Анастасия обаче не мина така гладко, както дебютът й на БГсцената. Тя се изправи пред нелеката конкуренция на сънародничката си Анна Халембакова, с която получиха най-тежката от Поли задача - да изпеят парчето на Sia „Elastic Heart“.

Именно силното им представяне на кастингите даде увереността на Генова, че двете й момичета ще взривят и този път сцената. Изпълнението им обаче не мина според очакванията на треньорите и на Поли й се наложи да даде на една от тях по-скоро втори шанс.

Треньорката обяви, че Анастасия е тази, която ще пее на супер битките, тъй като изпълнението й на кастингите е било убийствено и е все още незабравимо както за нея, така и за зрителите.

За съжаление, кражбите на другите треньори бяха приключили, заради което Анна се сбогува завинаги със сцената на „Гласът на България“ 5. Тя си тръгна, разплаквайки Поли, която й се извини, че не може да направи нищо, за да я задържи.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !