Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Българка стана Мис Красиви очи в Индия

отпечатай новината

30.04.2018 09:17 | Видян 1382 пъти

Българка стана Мис Красиви очи в Индия

Цонка Милчева пребори красавици от 38 страни за титлата, готви се за следващ конкурс в Китай.

Българката Цонка Милчева се окичи с лентата „Мис Красиви очи“ в рамките на бляскавия конкурс за красота Miss Glam World, който се проведе през уикенда в Индия. Макар да не успя да си завоюва голямата корона на вечерта, нашенката омагьоса с чара си фенове и жури на терен, а за титлата си се пребори с хубавици от 38 страни. „Не очаквах наистина точно тази награда, тъй като очите ми са кафяви, а на конкурса имаше момичета с по-рядко срещаните сини и зелени очи.

Приятно изненадана останах от подкрепата която получих от България. Нямам думи, много съм благодарна на всички, които застанаха зад мен“, коментира пред „Монитор“ ден след церемонията Милчева.

Miss Glam World се проведе в три тура, като претендентките за короната дефилираха в национални носии, червени коктейлни и бели рокли. „За съжаление не видях много от Индия, тъй като програмата ни беше пълна – постоянно имахме репетиции, приготвяне и т.н.“, казва още красавицата, чийто постоянен адрес я позиционира всъщност в Германия.

До успеха й в екзотичната страна се стигна, след като за малко тя не получи виза за заминаването си в страната. Причина за това стана фактът, че Цонка не знае добре английски. Именно на уроци по езика на Шекспир

тя залага основно и в подготовката си за следващата изява на международния подиум. След като професионален ангажимент няма да позволи на Мис София Марина Георгиева да замине на Мис Свят Туризъм в Китай през лятото, Цонка ще заеме нейното място като първа подгласничка на столичния конкурс.

„Плановете ми бяха тази година да започна да следвам, но с конкурсите вече ще ми е трудно, защото това ще възпрепятства прибирането ми до България, когато това е необходимо“, обясни пред „Монитор“ Милчева, която е сред едва 30-те хубавици, допуснати до участие в Мис Свят Туризъм от управата на форума. В момента чаровната брюнетка работи в кетъринг фирма, но е категорична, че иска да продължи образованието си, като опциите й за кариерно развитие варират от лекар през детска учителка до гримьор.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !