Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Equinox пеят първи на репетициите за Евровизия

отпечатай новината

30.04.2018 09:54 | Видян 1781 пъти

Equinox пеят първи на репетициите за Евровизия

Ден, след като пристигнаха в португалската столица Лисабон Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов - JJ, Трей Кембъл и Джони Мануел от групата Equinox се качиха първи на сцената в зала Altice Arena за репетициите за предстоящите финали на Евровизия.

За цялостната визия на представянето ни българската делегация се довери за втора поредна година на топ хореографа Саша Жан-Баптист, чиито проекти вече са печелили Евровизия. За първи път всички изпълнители на конкурса ще се разходят по син, вместо традиционния червен, килим преди голямото събитие.

Десетки фенове се събраха на летището, за да посрещнат българските представители на песенния конкурс, а интересът към групата и песента й Bones се засилва и от второто място, което букмейкърите им отреждат отсега.

В рамките на конкурса те ще пеят под номер 10 на първия полуфинал, който ще се състои на 8 май. За нас вота си ще могат да дадат зрители от общо 21 държави - Великобритания, Испания, Белгия, Гърция, Кипър, Австрия, Чехия, Хърватия, Ирландия, Израел, Македония, Финландия, Швейцария, Естония, Литва, Португалия, Албания, Армения, Азербайджан, Беларус и Исландия.

Гласуването ще започне веднага след последната изпълнена песен в програмата. Кой ще бъде големият победител тази година пък ще разберем четири дни по-късно.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !