Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

ABBA записват нови песни

отпечатай новината

30.04.2018 10:40 | Видян 1539 пъти

ABBA записват нови песни

Легендарната шведска група ABBA се събира за две нови парчета. Агнета, Ани-Фрид, Бьорн и Бени ще влязат отново в звукозаписното студио 35 години след като излезе последният им албум. „Ние, четиримата си казахме, че след толкова време ще е забавно да обединим силите си отново“, казват музикантите в официалното си изявление. Към момента е известно името само на една от песните - I Still Have Faith In You. Тя ще бъде изпълнена от техни цифрови изображения в рамките на телевизионно шоу през декември, продуцирано от BBC и ABC.

"Решението за вълнуващ проект, свързан с турне, в което участват наши цифрови изображения, взе неочакван обрат. За нас влизането отново заедно в звукозаписно студио бе радостно събитие. Като че ли времето бе спряло и се връщахме от кратка ваканция“, коментират още от групата.

За „Шоуто на ABBA“, което пристига у нас на 27 септември в Античния театър в Пловдив и на 29 септември в зала 1 на НДК, артистите споделят, че е най-добрата продукция, правена по тяхна музика. В шоуто песните изпълняват шведите Waterloo и Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от Матю Фрийман.

С продукцията у нас ще пристигне и оригиналният саксофонист на ABBA Улф Андерсон. Билетите за събитията са в продажба на цени между 40 и 100 лв.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !