Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Казусът Сузанита

отпечатай новината

30.04.2018 12:28 | Видян 4724 пъти

Казусът Сузанита

Казусът „Сузанита“ е доказателството, че лоша реклама няма. Дъщерята на фолкидола Орхан Мурад успя светкавично да натрупа популярност още с първата си песен, но причината не е, че върви по стъпките на звездния си татко, а че направо гази през доброто му име.

Сузанита е израснала с музика в сърцето и на 5-годишна възраст се присъединила към танцьорките на участие на баща си, за да припечели хонорар и да си купи колело. Миналата година пък прекарала лятната си ваканция в поддръжка на коли. Момичето се нагърбило с тежкия труд, за да успее да покрие сама всички разходи по видеото към песента „Луцифер и Буда“, с която стана известна. Тя разказа, че цяло лято миела коли и помпала гуми.

Вдъхновяващо е наследничка на богата фамилия да иска да изкара парите си сама, но хвалбите спират до тук.

Сузанита се превърна в едно най-споменаваното име у нас за прекалено дълъг период от време, а скандалното й видео държа продължително челната позиция по гледаемост в YouTube. Палците надолу бяха почти колкото харесванията на клипа, а позитивните коментари за тийнейджърката бяха в  съотношение 1:10 спрямо негативните. Гледанията обаче се трупат и тя продължава да се радва на славата си, макар с лоша репутация.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !