Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Модел на Visages представи България на Miss FTV Europe 2018

отпечатай новината

30.04.2018 15:17 | Видян 2596 пъти

Модел на Visages представи България на Miss FTV Europe 2018

Христина Вескова от модна агенция Visages представи страната ни на престижния конкурс Miss FTV Europe 2018, който се проведе в Палатът на парламента в румънската столица Букурещ в петък вечер.

Вескова влезе в съревнование с още 34 претендентки от Стария континент, а с короната се окичи представителката на домакините.

Христина Вескова бе избрана за участие в конкурса след онлайн кастинг в няколко етапа,  който организаторите от FTV проведоха съвместно с българските си партньори от агенция Visages.

След избора ѝ за национална представителка, очарователната брюнетка замина за Букурещ, където се включи в едноседмична подготовка за конкурса, който е част от Пролетния моден фестивал организиран от FTV в Румъния.

За да подкрепи участничката ни в престижния моден форум, за румънската столица отпътува и Жени Калканджиева, собственик на МА Visages. “Хриси представи агенцията и страната ни достойно и даде силна заявка, че България и българките напълно адекватно се включват в европейския моден живот.“, коментира Калканджиева.

Христина Вескова е едно от най-разпознаваемите лица на българската модна сцена за последните 10 години. Предпочитан модел е за редица дизайнери и модни къщи, сред които Жени Живкова, София Борисова, NEVENA, Princess Fashion Studio и др.

В портфолиото ѝ влизат фотосесии за почти всички големи модни списания, сред които и сесия с фотографа Костадин Кръстев-Коко в актуалния брой на сп. ОК.

Снимки може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !