Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Royal York Hotel Fairmont

отпечатай новината

30.04.2018 17:49 | Видян 3293 пъти

Royal York Hotel Fairmont

Ексклузивната верига Fairmont, която сме представяли специално в Гранд хотели със статусните й обекти в Монте Карло и Баку, има 2 хотела в Торонто, като звездата естествено е Royal York Hotel Fairmont.

Открит през 1929 г., независимо от стартиращата Голяма депресия, която надживява, той вече е почти 90-годишен, любим е на почти връстницата си – английската кралица, държавния глава на Канада, най-впечатляващата сграда е със своята фасада в ретро американски стил на класическата Фронт Стрийт в сърцето на Торонто, на две крачки от езерото.

Той е истински гранд не само с впечатляващото си великолепно и мащабно фоайе, но и със своите 1365 стаи. Те са декорирани в същия помпозен и грандиозен стил на лобито, като са пипнати всички детайли – чак до дизайнерските тоалетни принадлежности и плюшените халати в баните.

Хотелът печели допълнителни точки с лавандуловата терапия в спато и вътрешния басейн, с шопинг терапията в търговската аркада, с 24-часовия си фитнес,с  5 ресторанта, дори със следобеден чай уикендите, с осигурените специални хора за детска грижа и личните консиажи.

Снимки може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !