Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Intercontinental – хотелът на торонтското НДК

отпечатай новината

30.04.2018 17:52 | Видян 3707 пъти

Intercontinental – хотелът на торонтското НДК

Торонто Конвеншън Сентър, открит от английската кралица през 1984 г. 3 години след софийското НДК, е уникален комплекс, който не само осигурява възможно най-добра дискретност преди пристигането на звезди като Анджелина Джоли, които идват на кинофестивала в града от А-група, но и удобство на всичките си редови гости.

С покрити с мокети и специално декорирани топли връзки, форумът с конферентни и кинозали, има директен преход към няколко местни институции – гара, централната автогара, и хотел Intercontinental. С лоби, стилизирано като летище, той е изграден с акцент върху стъклото и съвременното изкуство, чиито продаващи се произведения изпълват всичките негови публични пространства.

Хотелът на Фронт Стрийт, залепен и до донеотдавна най-високата в света тв кула CN Tower, има 586 стаи с 42-инчови телевизори, кафемашини, сейфове, уайфай и МР3. 24-часови са не само румсървисът и фитнесът, но и бизнесцентърът. Има закрит плувен басейн, както сауна и джакузи.

Входът за животни е разрешен, но е платен. Съвсем близо е до езерото Онтарио, дало име на цялата провинция със столица Торонто, в която е и националната столица Отава, до хокейната зала на славата – хокеят е измислен в Канада, също като баскетбола, до първия в света стадион, който може да става покрит, до старото градско летище, от което се пътува по вътрешни линии и по кратки до САЩ.

Снимки може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !