Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ritz Carlton Toronto

отпечатай новината

30.04.2018 17:55 | Видян 3449 пъти

Ritz Carlton Toronto

Ritz Carlton в Кан беше един от първите световни грандове, които ви показахме и за които разказахме подробно, но в Торонто също е интересен. Разположен в небостъргач на Уелингтън стрийт в самия център, срещу операта, той е произведение на съвременното изкуство сам по себе си зад безличната стъклена фасада. И притежава собствена колекция от над 400 експоната, която излага в малкото си лоби и стаите.

Басейн със солена вода, Експириънс шауърс, евкалиптова парна баня, виталити басейн със зелен чай, това е само част от списъка на спацентъра на хотела, който е истинка забалежителност.

ТОСА е името на сериите за кулинарни ентусиасти, които хотелът организира в своите заведения. Част от тях е идеята на Сиреновата пещера, където гостите тестват 35 регионални и международни брандове от продукта в компанията на вина, селектирани от носителя на световни награди – сомелиера на хотела Лори О’Съливан. Друга атракция са кулинарните курсове, които се правят от майсторите в кухнята на хотела за гостите, които го пожелаят.

Снимки може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !