Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Моника Валериева развали годежа

отпечатай новината

02.05.2018 10:47 | Видян 2506 пъти

Моника Валериева развали годежа

Моника Валериева, която е сред знаменосците на най-голямата група в родния шоубизнес – Известни с известността си, няма да се види като булка. Плеймейтката се хвалеше през последния месец, че ще мине под венчило с богаташ от Катар, дори бил принц. Но принцът така и веднъж не се появи до нея.

Моника се похвали и с годежен пръстен, който струвал десетки хиляди долара. Сватба обаче няма да има.

„Почти година след като се срещнахме, аз и мъжът, който беше до мен, се разделяме! Не бих занимавала никого с една житейска история, но много телевизии и списания ме потърсиха относно годежа ми! Който беше факт! Много хора ме поздравиха и искрено се зарадваха за нас, но животът поднася страхотни изненади, понякога шокиращи. Някой ден със сигурност ще разкажа какво се е случило, но се надявам сега да ме уважите от негативни коментари. Благодаря за подкрепата“, написа дословно Валериева в Instagram.

Празненството с мистериозния годеник трябваше да се състои в Дубай, но се появиха и съмнения, че такава връзка изобщо е съществувала. Единствените признаци на любов бяха снимките ѝ с големи букети и скъпи подаръци, но с подобни букети се хвалят и други плеймейтки.

Даже имаше случаи, в които родни красавици крадяха снимки от други потребители, само и само да докажат, че някой харчи доста пари за кошници с рози за тях.

tialoto


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !