Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мегз с подарък кон за 20 бона

отпечатай новината

02.05.2018 14:20 | Видян 1968 пъти

Мегз с подарък кон за 20 бона

Топ дизайнерката Мегз има ново любимо хоби. Красавицата сподели пред вестник Телефраф, че скоро е получила за подарък от приятели кон и сега се учи да язди.

От изданието се опитват да разберат подробности и да научат кой би направил толкова скъп подарък, защото един расов кон струва минимум 20 хиляди. Амбициозното миньонче, обаче не споделя подробности по темата от кого е подаръка и бърза да се похвали, че с животното са се усетили от пръв поглед.

Тя още добавя, че не може да язди професионално, но много иска да се научи

“И преди съм яздила, но съвсем малко. Конете просто ме харесват. Преди няколко месеца един приятел с много молби и мрънкане от моя страна ми позволи да се кача на неоседлан кон. Може ли да си представите бях първата, която го язди. Беше толкова вълнуващо и малко страшно едновременно, особено в началото. Но аз съм с много авантюристичен дух и не се уплаших. Накрая се харесахме (смее се). От тогава постоянно мислех за това”.

Скоро Мегз сподели в историята си в инстаграм видео с нейни приятели от голямо ранчо с много животни. Там тя получи за подарък сърничка, която кръстиха на нея.

“Напоследък усещам много силна връзка с животните. Когато съм покрай тях се чувствам щастлива и безгрижна. Обичам да прекарвам време сред природата и се старая да го правя във всяка свободна минута” - добавя още носителката на Златна Игла пред изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !