Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Рита Ора: Очаквам с нетърпение да дойда в България

отпечатай новината

02.05.2018 15:36 | Видян 1396 пъти

Рита Ора: Очаквам с нетърпение да дойда в България

Вълнението на феновете бързо нараства със стартирането на продажбата  на билетите за MTV Presents Varna Beach. Събитието е най-страхотното шоу на живо в България и представя горещ лайнъп от звезди.

РИТА ОРА бе вече обявена като една от зведите на шоуто и съвсем скоро ще бъдат анонсирани и много други артисти. Сцената на MTV Presents Varna Beach е наистина невероятна и със сигурност ще впечатли феновете и това лято. Събитието на живо ще се състои на варненския плаж в неделя на 12 август 2018. Рита Ора заяви: “Очаквам с нетърпение да пристигна във Варна, да изляза на сцената и да пея за първи път пред моите фенове в България! Билетите за ранна продажба са само 20 ЕВРО.

Препоръчително е феновете да си закупят билети веднага, за да могат да се възползват от ниските промоционални цени. Билети могат да бъдат закупени онлайн на официалния сайт www.MTVvarnabeach.com/tickets , както и в цялата мрежа на Eventim в България.

Вълнението в социалните медии „избухна” през изминалата седмица с над половин милион българи, вече изразили своя интерес в официалните Фейсбук и Инстаграм профили на събитието. Феновете непрекъснато споделят и публикуват в очакване на страхотното шоу на живо във Варна това лято.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !