Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кари Брадшоу черпи фен с Космополитън

отпечатай новината

02.05.2018 16:23 | Видян 1606 пъти

Кари Брадшоу черпи фен с Космополитън

Сара Джесика Паркър получи доста обвинения от колежката си Ким Катрал, че е надута, себична и се държи като ку*ка, но изглежда екранната Кари Брадшоу знае как да печели фенове. Звездата се оказала случайно в заведение със свой голям фен и тайно го почерпила с мартини.

53-годишната актриса посетила ресторант в Манхатън и още с влизането си била посрещната от френски турист, който споделил, че е неин голям фен. Мъжът не нахалствал и след поздрава си седнал на бара. Минути след това Сара видяла келнер да носи мартини – емблематичното питие на Кари Брадшоу – и попитала за кого е. Когато ѝ казали, че е за нейния почитател, тя поискала да го пишат на нейната сметка.

„Сара видя коктейла и поиска да бъде вписан на нейна сметка. Беше невероятно – неин фен да се озове в Манхатън, да пие Космополитън и да види самата Кари Брадшоу“, коментира пред PageSix пиарът на заведението.

Оказва се, че французинът бил толкова голям фен на сериала „Сексът и градът“, че пътуването му до Ню Йорк било изцяло вдъхновено от продукцията.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !