ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Мария отново влюбена

отпечатай новината

03.05.2018 10:18 | Видян 2135 пъти

Мария отново влюбена

Фолкпевицата Мария видимо е преодоляла неудачите на интимния фронт и отново е на крилете на любовта. След като се разведе с бизнесмена Християн Гущеров, тя имаше няколко краткотрайни авантюри, които обаче не прераснаха в нещо сериозно.

От няколко месеца обаче тя е хлътнала по роден бизнесмен, който от дълги години живее в Англия, съобщава „България Днес“. Мария пази в тайна връзката си, за нея знаят само най-близките хора до изпълнителката – майка ѝ и щерка ѝ Марая.

„До мен има нов мъж. Никога няма да го покажа“, призна наскоро певицата.

Според информация на изданието, новият ѝ избраник е мастит бизнесмен, който управлява няколко фирми на Албиона. Въпросният мъж е доста по-възрастен от миньончето, но въпреки това е яко хлътнал по нея. Новият на Мария също е прясно разведен и иска колкото се може по-бързо да открие отново любовта.

През седмица Мария лети до Англия, за да прекарва време с новия си приятел. Само за последния месец Мария прекара повече от 10 дни на Острова, където се наслаждава на любовта с избраника си.
Мария е категорична, че е лудо влюбена в мъжа до нея. Тя вече е запознала семейството си с гаджето си и те го харесват изключително много.

„Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново“, гласи последният статус на изпълнителката.

Източник: tialoto.bg

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !