Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Рейчъл Макадмс целува жената на агент 007

отпечатай новината

03.05.2018 11:20 | Видян 2098 пъти

Рейчъл Макадмс целува жената на агент 007

Страстна целувка между актрисата Рейчъл Макадамс и бременната съпруга на Даниел Крейг – Рейчъл Уайз, разбуни духовете в социалните мрежи. Опасно близките отношения между двете се развиват в общия им филм „Неподчинение“, но големият интерес към сцената идва от признание на звездата от „Тетратдака“.

Макадамс заяви, че Уайз е по-добра в заснемането на сексуални сцени, отколкото всеки мъж, с който си е партнирала. „Героите трябва да се отпуснат, за да станат по-отворени. Между нас имаше такава енергия, каквато не съм усещала в никоя друга секс сцена с мъже в кариерата си. И двете се чувствахме спокойни и свободни.“, намигна пред Entertainment Weekly красавицата, която роди тайно преди месец.

На режисьорския стол за „Неподчинение“ сяда Себастиан Лелио, който е и сценарист заедно с Ребека Ленкиевич. Филмът се базира на едноименния роман на Наоми Олдерман, а сюжетът проследява любовта на две жени, които се борят срещу затворените патриархални и религиозни общности. Лентата е на голям екран от броени дни, а официалния си дебют направи по време на Международния филмов фестивал в Торонто минлата година.
 
Източник: Монитор
Снимка: кадър от "Неподчинение"


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !