Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Турски хирурзи възстановяват краката на Кристин след катастрофата

отпечатай новината

03.05.2018 13:09 | Видян 1295 пъти

Турски хирурзи възстановяват краката на Кристин след катастрофата

От няколко дни екип от турски хирурзи се грижи за пълното възстановяване на манекенката Кристин Илиева. Бившата любима на рапъра Кристо пострада в пътна катастрофа преди няколко седмици, но благодарение на родните лекари, успя да се спаси.

Сега красавицата е в съседна Турция, където се борят, за да възстановят напълно краката й, а също и да заличат белезите от травмите, които преживя.

Вече близо десет дни Кристин и нейните роднини са в Турция, където екип от експерти полага специални усилия за нейното пълно оздравяване.

Вследствие на инцидента 20-годишното момиче бе със сериозна опасност за живота, имаше тежки фрактури и на двата крака, и сериозни разкъсвания на десния, като бе подложено на няколко сериозни операции.

Веднага след инцидента Кристин бе закарана в УМБАЛ „Д-р Георги Странски”, където й бе направена първата операция, а след това бе преместена във ВМА.
Специалистите, които отговаряха за състоянието на моделката направиха всичко възможно за нея, но рискът тогава бе голям и те не се ангажираха с точни прогнози и обещания.

Още в първите дни след това Кристин бе поставена в медикаментозна кома, а също и в барокамера. Близките й пък използваха социалните мрежи, за да помолят за кръводарителски акции и десетки откликнаха на молбата им.

„Благодарим ви, че с ваша помощ помогнахте на Кристин, а и на други хора. Бъдете благословени и здрави. Бъдете винаги така Човеци. Благодарим ви приятели, от сърце и душа”, написаха от семейството й в социалните мрежи.

В момента в южната ни съседка хубавицата преминава през важни медицински процедури, а семейството й се надява скоро да имат добри новини.

Последните й снимки в социалните мрежи дават надежда за възстановяването й, но скоро бяха свалени. Причините са, че медиите разпространиха информация, че Кристин почти се е възстановила, което не е съвсем така.

„Това, че може да стои изправена съвсем не означава, че се е оправила. Предстоят й месеци на физиотерапия и още операции”, разкрива нейната пиарка.

Модният бизнес също в момента е на заден план за Кристин. В момента младото момиче се бори да си възстанови краката напълно, а също и да заличи белезите от операциите и катастрофата.

Близките й се надяват възможно най-бързо целият този кошмар да бъде забравен, но вероятно ще мине почти година, докато тя напълно се възстанови.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !