Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Криско финансира проект на Цвети

отпечатай новината

03.05.2018 14:12 | Видян 1620 пъти

Криско финансира проект на Цвети

Рапърът Кристиан Талев-Криско ще прави от гаджето си бизнесдама, съобщи "Галерия", като се позовава на свои източници. Изпълнителят на "Шапка ти свалям" е решил да налее солидна сума, финансирайки проект на приятелката си Цветелина Петрова. Цвети е танцьорка и няма стабилна професия, както и доходи, което притеснявало рапъра-милионер. "Не може гаджето на Криско да е просто една танцьорка.

Реши с какво искаш да се занимаваш, и аз ще ти помогна", щедро предложил Талев. Подобно на повечето половинки на известни личности, Цвети се насочила към модата. Петрова решила да създаде собствена модна линия, която да пробива на пазара най-вече чрез славата на Криско. Таргет групата на танцьорката щяла да бъде насочена основно към фенките на рапъра, които си умират да се носят като "гаджето на Криско".

В същото време брандът щял да подбива цените на бившата му половинка – Ася Капчикова, чиято модна линия в момента е хит в онлайн пазаруването. Предвид слуховете за скъперничеството на Криско, щедрата му инвестиция е доста изненадваща. Както "Галерия" писа, в музикалните среди на Талев му се носи прякора Криско-Стиско, а не една и две бивши негови приятелки са пропищели от свидливия му характер.

Явно Цвети доста му е влязла под кожата или просто иска да натрие носа на Ася Капчикова, с която са във влошени отношения, коментират от бранша. Плеймейтката успя да пробие най-вече с банските си костюми, които сама си рекламира.

Цвети разчитала на още по-голям успех, тъй като Криско й обещал да популяризира бранда й в музикалните си проекти. Освен че всички девойки в клиповете му ще да позират с дрехите на Петрова, феновете ще бъдат "облъчвани" с името на марката, изписано на заден план.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !