Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Нина Добрев пуска хип-хоп албум

отпечатай новината

03.05.2018 15:14 | Видян 1940 пъти

Нина Добрев пуска хип-хоп албум

Със собствен хип-хоп албум ще зарадва феновете си актрисата с български корени Нина Добрев. За новото си амплоа звездата от фентъзи драмата „Дневниците на вампира“ се похвали в профилите си в социалните мрежи.

„Моят хип-хоп алум ще излезе през лятото. Следете за подробности“, напися тя към кадър от музикалното студио. Вокалните заложби на 29-годишната красавица не са тайна за почитателите й, тъй като една от първите й големи роли беше във филмовия мюзикъл на MTV - „Американският мол“.

Междувременно стана ясно, че Добрев се е разделила с последната си муза – колегата й Глен Пауъл. Искрата между тях пламна миналия юли, след новината, че актьорът я ухажвал настоятелно в продължение на месеци, докато тя не склонила да излезе на среща с него.

„Нина и Глен бяха приятели дълго време, преди да се съберат. Той я преследваше, докато тя не реши да му даде шанс.“, издаде тогава пред сп. Us близък до звездната двойка източник. Причината за краха в отношенията им са нотаверените професионални графици и на двамата.

Източник: Мониотр

Снимка: Pinterest

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !