Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Дизайнер обвини Кание Уест в плагиатство

отпечатай новината

05.05.2018 09:02 | Видян 2118 пъти

Дизайнер обвини Кание Уест в плагиатство

Дизайнерът Тони Спакмен обвини рапъра Кание Уест в плагиатство. Терен на задочната конфронтация между двамата станаха социалните мрежи, а поводът за нея бе снимка на щрихи, публикувана от рапъра.

"Така започва подготовката за основите на Yeezy. Развълнуван съм от новия ни екип от дизайнери. Yeezy вече далеч не е просто модна компания", написа изпълнителят на Stronger.

"Тази скица е на 13 години, за огромно разочарование на някои", написа от своя страна Спакмен, който по това време работел за модния гигант Nike.

Обвинението в кражба не е единственият скандал, в който съпругът на Ким Кардашиян се забърка тази седмица. Само преди дни Уест определи робството като "избор". "Говори се за робството, което е продължило 400 години. Четиристотин години? Това прилича повече на избор!", заяви музикантът пред сайта TMZ.

Той даде интервю във връзка с излизането на новите му два албума. "Ние живеем в затвор на духа. Харесвам думата "затвор", защото терминът "роби" е прекалено свързан с чернокожите!", уточни още рапърът. След предизвиканата полемика, Кание продължи темата с коментар в Туитър: "Известно ми е, разбира се, че робите не са били оковавани и натъпквани в кораби по тяхно желание. Но ние не можем да стоим заключени в духовен затвор и през следващите 400 години!" 

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !