Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Марги Хранова събрала палавата Цветанка с младото й гадже

отпечатай новината

06.05.2018 09:14 | Видян 3117 пъти

Марги Хранова събрала палавата Цветанка с младото й гадже

Цветанка Ризова сияе с доста по-млад от нея мъж, с когото след броени дни ще вдигне сватба. На 6 май тв водещата ще се венчае за д-р Веселин Йовов на изискана церемония в столичен хотел.

Връзката на тв водещата на публицистичното предаване „Лице в лице” по Би Ти Ви и д-р Ваеселин Йолов започнала на концерт на Маргарита Хранова миналата пролет. Двамата били само дори познати, когато тв звездата поканила 12 години по-младия от нея доктор да я придружи на музикалната изява на нейната добра приятелка Хранова. Лекарят с охота приел предложението, пише "Уикенд".

Родом от Бяла Слатина, д-р Йолов е завършил медицина в столицата, а в момента е на висока позиция в Медицинския институт към МВР. Колеги от неговото отделение споделят, че д-р Йолов бил голям джентълмен и се отнасял като с кралици с всички дами в болницата, без значение дали са колежки или пациентки. Всички в болницата знаели за връзката му с тв звездата още от самото й начало и се чудели дали все някога тя няма да се подразни и да започне да ревнува от галантното му отношение към нежния пол.

Малцина знаят, че 53-годишната Ризова е най-заможната дама в родния телевизионен ефир. Скромната и тиха журналистка е потвърждение на поговорката, че тихите води са най-дълбоки. Цветанка тъне в лукс, тъй като в продължение на 20 години бе омъжена за баровец с проспериращ частен бизнес, чието богатство се оценява на над 10 милиона лв. Анатоли Георгиев е собственик на няколко фирми и съдружник в различни търговски дружества.

Мъжът й Анатоли я впечатлил с осведомеността си по всякакви теми. Получила предложението за брак 4 години след началото на връзката им. До последния момент се чудела дали да приеме. Сватбата им била доста скромна. В гражданското присъствали само младоженците и двама техни приятели, които им кумували. Младоженците се оженили без роднини, специални облекла и церемонии, затова въпреки че е на 53 г, Ризова настоявала втората й сватба да е както традициите повеляват – булката да бъде в бяла рокля и със сватбен шлейф.

Не след дълго Анатоли станал финансов консултант и младото семейство бързо потънало в разкош. Родил се синът им Георги, който след като завършил Американския колеж преди две години, отпрашил да учи и живее в Лондон. Миналата година журналистката се разведе и сега е пред брак с новата си тръпка.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !