Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Племенникът на Меган Маркъл пуска кралска марихуана

отпечатай новината

08.05.2018 11:19 | Видян 1733 пъти

Племенникът на Меган Маркъл пуска кралска марихуана

Племенникът на Меган Маркъл пуска нов щам марихуана, който по думите му  е "отглеждан кралски". 25-годишният Тайлър Доули, земеделски производител на канабис в Орегон, се опитва да патентова продукцията си под името Royally Grown.

Той е готов да натрупа състояние от Маркъл Спаркъл, както още нарича новата марихуана, създадена в чест на кралската сватба.  Според Доули тревата, 28 грама, от която струват £206, е "уникална и индивидуална" като Меган. Тя е толкова силна, че "ще издуха нечия корона".

Производителят планира да пусне Маркъл Спаркъл на 2 юни по време на най-големия в света фестивал на марихуаната в Сонома, Калифорния, който привлича десетки хиляди посетители.

"Това е тайна смес и е невероятна. Мощна е и мирише на боровинки. Тревата е уникална и елегантна като леля ми. Тя и принц Хари са добре дошли на безплатна проба по всяко време. Знам, че Хари винаги се е радвал на добрите партита. Бих искал да мисля, че той и леля ми ще одобрят това", сподели развълнуваният племенник на бъдещата съпруга на Хари.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !