Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нети: Аз отказах Дони от мъжете

отпечатай новината

09.05.2018 10:46 | Видян 4138 пъти

Нети: Аз отказах Дони от мъжете

Преди близо 3 десетилетия една от най-обсъжданите теми в музикантска гилдия беше дали превърналият се за ден в суперзвезда вокалист на група Атлас - Дони е обатен, или не.

Заключенията останаха противоречиви  въпреки многобройните аргументи, които привеждаха в своя полза и двата лагера. Съпругата на музиканта – Нети е човекът, който не се свени пред близки да повдига завесата над личния живот на половинката си и признава с половин уста, че възлюбеният ѝ е ходил и по двата тротоара, но това отдавна е в миналото.

„Добрин е нежна душа, той се интересува повечето от привличането на мисловно ниво, отколкото на физическо, такъв човек не може да бъде ограничаван от пол, етнос, или социално положение”, раздува дългокраката блондинка, цитирана от Таблоид.

Тя обаче с гордост заявява, че откакто е половинка на Векилов, той не е и помислял да кръшне с друга, независимо дали става въпрос за мъж, или за жена.

Нети не крие, че съпругът ѝ е имал многобройни безразборни сексуални контакти, явно с партньори и от двата пола, но всичко това отдавна е в миналото. Според модерните определения, Дони може да бъде определен с модерното „пансексуален”.

Една от най-популярните версии за съмнителната сексуалност на певеца гласи, че мълвата за обратната му резба е пусната от мутренските среди, за да съсипе нежната му душа, след като заедно с творческия си партньор Момчил хитовият изпълнител обяви война на групировките през 90-те. Тогава и двамата се видяха в чудо, притиснати от силоваците.

Легенди се носят за това как хасковска мутра затваря дуета за три дни в провинциалното си имение след тяхно участие, държи ги голи и гладни, а някои дори твърдят, че надрусан до ушите с кокаин, ги „минава” по няколко пъти, за да го запомнят.

От друга страна, Дони е известен с доста успехи и сред нежния пол, преди да се задоми с Антоанета Добрева. В тон с имиджа си на рокзвезда, грозноватият гласовитко имал периоди от живота си, в които всяка вечер си лягал с различна фенка. Историята обаче помни едно-единствено сериозно гадже на Добрин – неговата състудентка Мила Несторова.

Освен че била красива и талантлива, тя си имала и известен татко - доайенът на Младежкия театър Иван Несторов. Нещата с Мила били сериозни и в един момент даже замирисали на сватба. Изпълнителят на Уморени криле официално поискал ръката на любимата си, но бил отрязан на мига от консервативно настроения ѝ баща, защото… мязал на гей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !