Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Биляна Петринска стана майка

отпечатай новината

09.05.2018 17:42 | Видян 1883 пъти

 Биляна Петринска стана майка

Биляна Петринска се сдоби със своята първа рожба. Актрисата е станала майка на момченце.

Самата тя сподели прекрасната новина с умилителен кадър в своя профил във Facebook. На него тя е прегърнала малкия си син и целува ръчичката му. Към снимката Петринска написа и някои мили думи и дори разкри името на мъника:

“Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!!
Добри дошъл при нас, щастие наше и ти благодарим, че избра нас за твои родители. Ти беше моя блясък и озарение цели 9 месеца. Това бяха най-вълшебните и щастливи дни през целият ми 44 живот. Бях най-красивата очакваща те. Ти беше най-хубавата ми “дреха”, с която пристъпвах гордо, а баща ти – най-голямата ми подкрепа… Как минава времето… От момента на твоята “първа снимка”… до днес, когато се сгуши в мен.
От този момент Сърцето ми побира Целия свят и тупти извън пределите ми! С любящият ти татко ще направим всичко по силите си за да растеш здрав и щастлив, да имаш шарено детство и да станеш достоен,креативен и свободен Човек!
Обичам те, мое всичко!”

Близки до 44-годишната актриса споделят, че тя съвсем скоро възнамерява да се завърне на сцената. На помощ в грижите за бебето ще се притекат таткото и професионална бавачка. Биляна до последно се изявяваше на голямата сцена и дори имаше голям концерт през март в зала 1 на НДК, докато бе бременна в седмия месец.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !