Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бийбър: Животът ми е труден!

отпечатай новината

10.05.2018 11:50 | Видян 1725 пъти

Бийбър: Животът ми е труден!

Джъстин Бийбър разкритикува "бляскавите" знаменитости, които заблуждават своите фенове, че животът им е перфектен.
 
24-годишният изпълнител публикува в Instagram снимка на бележка, написана на телефона му, в която настоява феновете да не бъдат подмамвани от известните хора. Много от тях, според него, залъгват обществеността, че животът им е по-добър от този на почитателите им.
 
Певецът не разкри какво го е подтикнало да направи тези коментари, но мнозина разтълкуваха гнева му като реакция на блясъка на Met Gala – ежегодно събитие за набиране на средства за Музея на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк. Тази година то се състоя в понеделник и за пореден път звездите зашеметиха публиката не само с изискани тоалети, а и с това, че основна тема на събитието беше католицизмът и някои от костюмите доста буквално интерпретираха тази тема.

Риана например се беше костюмирала като папа, като не беше пропуснала и папската тиара на главата, а Кейти Пери се беше обзавела с огромни ангелски крила.

Две от бившите гаджета на Джъстин – Хайли Балдуин и Селена Гомес – присъстваха на събитието, като 21-годишната Хайли споделя снимки в социалните медии през цялата нощ.

Тийн идолът Джъстин Бийбър е известен с дълбоките си религиозни убеждения. След като преди известно време връзката му със Селена Гомес вече беше приключила, той ù подаде ръка в труден за нея момент и близък до изпълнителите източник разкри, че Джъстин се опитвал да помогне на Селена да възвърне вярата си и двамата са ходили заедно на църква.

Източник: avtora.com

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !