Враг №1 на държавата ни е българинът:...

Най-опасният враг за държавата ни е българина, това...

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Бившият мъж на Жана Бергендорф я опитоми

отпечатай новината

10.05.2018 12:52 | Видян 2709 пъти

Бившият мъж на Жана Бергендорф я опитоми

Законния съпруг на Жана Бергендорф–датчанинът Стефан, успя да прикотка и вразуми поп дивата.

От известно време семейството е отново заедно и дори живее под един покрив заради сина си Леон. Това обяснява и необичайната промяна във визията й.

На последните й участия се видя, че Жана е спряла пушенето, качила е килограми и е спряла с изцепките. Единственото, което в момента вълнува певицата е музиката и семейството й.

Във вторник вечерта групата „Екуинокс” класираха България за финала. Голямото шоу ще се проведе на 12 май в Лисабон, а парчето „Кости” вече се превърна в едно от любимите на публиката.

Именно по време на полуфинала се видя перфектната кондиция на Жана, тъй като начинът, по който изпя трудните вокали в края на песента бе брилянтен.

„Бергендорф извади целия си глас и показа, че името й може да бъде свързвано не само със скандални прояви, а с огромния талант, който притежава”, коментират в социалните мрежи.

Червенокосата изпълнителка, която доскоро си нямаше продуцент и музикална компания, която да я издава, все повече набира популярност. Тя прекрати отношенията си със Саня Армутлиева, която е шеф на „Вирджиния рекърдс”.

„Саня ми даваше много шансове, но аз подхождах несериозно, отвеяна съм. И на нея й писна да ме търпи”, призна неотдавна Жана, пише „България днес”.

Събиранията и разделите са аналогични и в интимния свят на Жана. Няколко пъти тя се разделя и събира с бизнесмена Стефан Бергендорф, който живее в България и с когото има син Леон.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !