Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско раздава награди на танцьорки

отпечатай новината

10.05.2018 15:58 | Видян 1862 пъти

Криско раздава награди на танцьорки

Мания по танца към песента „Гледай как се прави“ провокира Криско да стартира конкурс. От дебюта на парчето преди месец, хитмейкърът от Габрово е получил над 1000 клипчета от фенове с нов прочит на движенията си.

Благодарен за ентусиазма на меломаните, изпълнителят на „Базука“ публикува по 10 от тях на ден в профила си в Инстаграм. Криско отлъчи три кратки видеа за победители, като на едно от тях танцуват момичета в народни носии. „Това са трите клипчета победители в играта с танца! Всички участници в тях ще получат книгата „Пътят нагоре“ лично от Криско.“, написа в социалната мрежа той.

„Гледай как се прави“ се разписа с рекорд в платформата за видео споделяне YouTube, като събра 3 милиона гледавия за три дни. Продуцент на песента е Криско. Негово дело са още текстът и музиката. Във видеото участват над 20 популярни модели и плеймейтки по оскъдно облекло.

Скоро Криско ще обяви нов артист в лейбъла си „Адаманд“, където вече се изявяват Тита, Боро Първи и Димчо. Следващият голям проект на рапъра пък няма да е свързан с музиката, а с хранително-вкусовата промишленост.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !