Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси и Сашо в специално студио за сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

отпечатай новината

10.05.2018 17:31 | Видян 1943 пъти

 Деси и Сашо в специално студио за сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

В специално студио, посветено на сватбата на холивудската актриса Меган Маркъл и принц Хари, зрителите на bTV ще наблюдават на живо церемонията на годината на 19 май от 13:00ч. Петя Дикова ще предава директно от замъка Уиндзор и катедралата Сейнт Джордж, а Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще следят протокола под лупа с над 10 коментатори в студиото.

„Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари“ се казва специалното предаване на bTV, което ще проследи на живо приготовленията, сватбената церемония и тържествената обиколка с каляска за приветствия. В специалното студио ще оживеят виртуални двойници на семействата на булката и младоженеца. Зрителите на bTV ще видят и най-красивите сватбени рокли в британската кралска история.

След като отрази на живо вълненията от раждането на принц Луи в края на април, Петя Дикова се връща в Лондон, за да проследи всяка стъпка от сватбата на годината и да срещне зрителите на bTV с ексклузивни събеседници директно от мястото на събитието. Актьори, имидж консултанти, дизайнери и познавачи на кралското семейство ще обсъждат с Деси и Сашо протокола и изборите на младоженците, които вълнуват всички.
 
За да усетят зрителите автентичната атмосфера, камерите на bTV ще бъдат на ръка разстояние от главните действащи лица във вълнуващото кралско събитие, за което световните медии твърдят, че ще бъде наблюдавано от около 3 милиарда души. Разговорите в студиото и преките включвания от Лондон ще бъде подплатени и с любопитни видео факти за принц Хари и Меган Маркъл, както и за най-скандалните бракове в европейските кралски семейства.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !